16 Бер 2017
3600

"Флейти на вітрах" Ігоря Куриліва зазвучали і на Поділлі

мDSC_0045З ініціативи та за організаційного сприяння ПАТ «Хмельницькобленерго» у читальному залі гуманітарного профілю Хмельницької обласної універсальної наукової бібліотеки відбулася презентація першої книги заслуженого діяча мистецтв України, відомого культурно-громадського діяча, лауреата багатьох музичних премій Ігоря Володимировича Куриліва — збірки поезій «Флейти на вітрах».

Велелюдна аудиторія студентів, місцевих митців та поціновувачів літератури з цікавістю познайомилася із автором — досвідченим концертним адміністратором, організатором і продюсером багатьох музичних проектів (зокрема, багаторічним концертним директором Софії Ротару), нині заступником генерального директора Національного заслуженого академічного українського народного хору України ім. Г. Верьовки. В ході невимушеного спілкування, декламуючи власні твори та відповідаючи на питання із залу, Ігор Курилів яскраво продемонстрував цю особливу грань своєї творчості — поетичну, якій притаманні мелодійність, лаконічність та глибока філософська наснаженість. 

Вітаючи столичного «винуватця» заходу, а також особисто присутніх на презентації в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука і директора з управління персоналом та юридичних питань ПАТ «Хмельницькобленерго» Андрія Пилипенка, директор Хмельницької ОУНБ Надія Синиця висловила останнім щиру вдячність за те, що хмельницькі енергетики посприяли популяризації творчості цього самобутнього поета: збірка поезій І. Куриліва «Флейти на вітрах», до речі, ілюстрована видатним українським художником Анатолієм Бортовим, відтепер буде доступною читачам у бібліотечній системі нашого краю.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх