Хмельницькобленерго учасник пленарного засідання «Ділова досконалість та сталий розвиток бізнесу» III Міжнародного екологічного форуму «Green Mind»

8-9 жовтня 2014 року у Торгово-Промисловій палаті України (м. Київ) відбувся III Міжнародний форум для сталого розвитку бізнесу «GREEN MIND». 

Форум спрямований на обмін досвідом у сфері розробок та розширення знань про інновації в галузі економіки, систем екологічного управління, методів виробництва якісної продукції з підвищеними екологічними показниками, питанням ділової досконалості та сталого розвитку бізнесу. Тому, у рамках форуму, 9 жовтня 2014 року було проведено пленарну сесію «Ділова досконалість та сталий розвиток бізнесу».

Учасники  пленарної сесії «Ділова досконалість та сталий розвиток бізнесу» заслухали та обговорили ряд цікавих виступів, що стосуються ділової досконалості, конкурентоспроможності українських компаній, функціонування систем менеджменту та  сучасних європейських концепцій ділової досконалості.

Власним досвідом стосовно впровадження інноваційних екологічних проектів, проектів з компетентністного підходу до оцінки та мотивації персоналу, впровадження процесного менеджменту та системи управління в цілому поділились представники ТОВ «Юрія-Фарм», ТОВ «МЕТІНВЕСТ ХОЛДІНГ», ПАТ «Хмельницькобленерго», міської ради міста Українка.

«Хмельницькобленерго» на пленарній сесії представила провідний інженер ВУЯ Гриневич О.П. із презентацією «Процесний менеджмент – невід’ємний елемент системи управління Товариства». Презентацією було охоплено питання впровадження та постійного удосконалення системи управління Товариства, впровадження процесного менеджменту в  «Хмельницькобленерго», побудови ефективних каналів взаємодії як із споживачами так і з представниками суспільства, партнерами, персоналом та акціонерами Товариства.

Подібні заходи сприяють усвідомленню менеджментом Компаній того, що для сталого розвитку бізнесу необхідно постійно працювати над підвищенням якості, не забуваючи про управління ресурсами, про взаємодію із зацікавленими сторонами та звичайно про навколишнє середовище. 

 

Гриневич О.П., 
провідний інженер ВУЯ
Наверх