03 Лис 2017
3389

Сюжет «33 каналу» 03.11.2017

Інновації для хмельничан: нові можливості особистого кабінету споживача ПАТ «Хмельницькобленерго»

Варіантів, аби сплатити за комунальні послуги, зараз є безліч. Практично кожен банк пропонує себе як посередника, за що, звісно, бере комісію. Також існують різноманітні сервіси онлайн-оплати, проте, знову ж таки, не всюди оплата рахунків є безкоштовною. Надійним сервісом для споживачів електроенергії уже кілька років є Особистий кабінет споживача від ПАТ «Хмельницькобленерго». На сьогодні тамзареєструвалися уже понад 52 тис. споживачів– мешканців міста Хмельницького та області.

Як бачимо, кількість тих, хто обирає онлайн сервіс, зростає щодня. І в цьому, звісно, є свої переваги – відсутність черг,швидка передача показів, зручна оплата, економія часу та сил. Цього року сервіс відзначатиме 3 роки.

І враховуючи останні пропозиції споживачів, відділ інформаційних технологій ПАТ «Хмельницькобленерго» знову вніс інновації.

Зізнаються, зі створенням сервісу самі ж розробники і стали першими користувачами. Кілька рахунків додали і до своїх Особистих кабінетів, аби мати змогу оперативно їх контролювати.

Тобто, тепер не потрібно запам’ятовувати ще один логін. Власну електронну адресу згадати зазвичай — не проблема. Чому слід обирати Особистийкабінет як спосіб оплати та контролю за спожитою електроенергією? Відповідь одна – це зручно!

Окрім того, для користувачів Особистого кабінету діє акція «Передавай — вигравай!»Отже, передавши покази та сплативши до 15 грудня за електроенергію онлайн через вищезгаданий сервіс, ви автоматично станете учасником акції. Серед призів – подарунковий сертифікат на придбання електронної техніки, 45 поповнень особових рахунків на 200 грн., та 20 безкоштовних замін приладу обліку. Результати будуть відомі 19 грудня, на День Святого Миколая. Тож не проґавте свій шанс!

Наверх