21 Жов 2016
3495

Компанія «Хмельницькобленерго» і у сфері цивільного захисту — серед найкращих

Як повідомляє служба з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та екології ПАТ «Хмельницькобленерго», відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України  від 6.04.2016 року №269-р, 18-19 жовтня цього року у Кам’янці-Подільському під керівництвом ДСНС України було проведено збори з керівниками підрозділів з питань цивільного захисту місцевих органів виконавчої влади та територіальних органів ДСНС.

Представники ПАТ «Хмельницькобленерго» взяли участь у показовому засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на тему: «Реагування та організація робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної зі складної метеорологічною обстановкою». Під час засідання комісії ПАТ «Хмельницькобленерго» як спеціалізована служба енергетики області відзначена за найкращу підготовленість до дій з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації природного характеру.

Фахівцями центрального апарату ДСНС України було перевірено також готовність аварійно-ремонтної бригади Кам’янець-Подільського РЕМ до виконання завдань в осінньо-зимовий період 2016/2017 рр.,  її оснащеність відповідним інструментом та теплим одягом. Здійснено перевірку утримання захисної споруди (укриття) цивільного захисту РЕМ у відповідності до вимог нормативних документів. Відмічено високу вимогливість в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» О. Козачука до керівників відокремлених підрозділів у вирішенні та реалізації питань цивільного захисту, належне сприяння очільника Компанії в цьому напрямку роботи.

За високі показники в сфері цивільного захисту керівник Кам’янець-Подільського РЕМ Г. Грубі відзначений Почесною грамотою начальника цивільного захисту — Кам’янець-Подільського міського голови.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх