23 Жов 2017
6499

Користуватись "Особистим кабінетом побутового споживача" стало ще зручніше!

Шановні споживачі!

Для Вашого комфорту при використанні «Особистий кабінет побутового споживача» ми здійснили певні доопрацювання сервісу.

А саме:

  • При реєстрації Вам більше не потрібно вигадувати логін, оскільки в якості логіна виступає адреса електронної поштової скриньки.
  • Вхід в сервіс раніше зареєстрованих користувачів здійснюється не за звичним логіном, а за адресою електронної поштової скиньки, що була використана при реєстрації.
  • Реалізовано механізм додавання особових рахунків в межах одного аккаунту, без потреби здійснювати повторну реєстрацію (детальніше).
  • Забезпечено можливість об`єднання декількох зареєстрованих аккаунтів на одну і туж адресу електронної поштової скриньки. Тепер, якщо Ви здійснювали подання показів, оплату послуг за декілька об`єктів (квартир, будинків) – це буде значно простіше (детальніше).

Інформаційна підтримка сервісу здійснюється Контакт-центром Товариства за наступними номерами телефонів: 0 800 50 50 62 (багатоканальний безкоштовний) та 0 382 75 52 00 (згідно тарифу міських розмов).

Нагадуємо, що ПАТ «Хмельницькобленерго» для побутових споживачів електроенергії - проводить акцію «Передавай та Вигравай!». Акція діє до 19 грудня 2017 року.

Її учасниками автоматично стануть усі споживачі, зареєстровані в «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ», котрі хоча б один раз упродовж трьох акційних місяців передадуть Компанії показники свого лічильника та розрахуються за електроенергію за допомогою цього онлайн-сервісу.

Компанія підготувала для своїх клієнтів більше шістдесяти щедрих призів:

— 3 подарункових сертифікати на придбання побутової техніки та предметів побуту;

— 45 поповнень особових рахунків споживачів електроенергії на суму 200 грн. кожне;

— 20 безоплатних замін звичайних лічильників на лічильники зонного обліку.

Окрім традиційного способу передачі показників лічильника через «Особистий кабінет» — зі свого комп’ютера, існує й інший — за допомогою мобільних додатків до «Особистого кабінету» для смартфонів на системах Android та iOS. Для завантаження потрібного мобільного додатку перейдіть, будь ласка, за посиланнями:

icon_googleplay   icon_appstore

Якщо ж Ви, шановний споживачу, ще не зареєструвалися в «Особистому кабінеті побутового споживача електроенергії», люб’язно запрошуємо здійснити реєстрацію.

Таким чином Ви не лише полегшите роботу енергозбутових та інформаційно-довідкових служб ПАТ «Хмельницькобленерго», але й отримаєте реальний шанс до Дня Святого Миколая та Новорічних свят стати щасливим призером акції «Передавай та Вигравай!».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

 

Наверх