15 Лют 2023
1062

Марка «Воїни світла. Воїни добра» – як символ шани та вдячності

Сьогодні у Хмельницькому відбулось офіційне спецпогашення марки «Воїни світла. Воїни добра». До заходу долучилися голова Хмельницької ОВА Гамалій Сергій, представники Укрпошти та підприємств, які забезпечують життєдіяльність області.

Сергій Гамалій відмітив креативність Укрпошти і важливість таких заходів. Представники ж підприємств щиро подякували за можливість долучитися до події.  

«Спецпогашення марки «Воїни світла. Воїни добра» – є символічним та мотивуючим. Таким чином фахівці, які забезпечують надання критично важливих послуг, відчуватимуть ще більше, що їхню роботу шанують та цінують» – зазначив технічний директор АТ «Хмельницькобленерго» Олексій Філіпчук. На останок він сказав, що енергетики, як і працівники всіх підприємств, долучених до події, дійсно є воїнами світла, адже працюють вони наполегливо та завзято задля комфортного життя мешканців області та нашої перемоги. 

До речі, тираж марки 300 тисяч маркових аркушів. На марці зображені «Дорожники», «Зв'язківці», «Енергетики», «Водопостачальники», «Газовики».

IMG_2490   IMG_2530

Відділ зв`язків з громадськістю

Наверх