17 Лют 2017
4009

Наглядовий іспит складено на «відмінно»!

mIMG_8741Обов’язковий щорічний аудит на відповідність усім заявленим сертифікатам — необхідна умова підтвердження високого рівня підприємства. Ось і цього року аудитори, завітавши у ПАТ «Хмельницькобленерго», перевіряли, чи дотримується компанія задекларованого курсу. А саме — чи відповідає діяльність компанії всім сертифікаційним вимогам; чи змінюється менеджмент згідно з новими вимогами; чи впроваджені рекомендації, сформульовані в результаті попередньої аудиторської перевірки.

Аудитори під орудою головного аудитора ОССМ «ПРИРОСТ» Віктора Волосковця працювали одночасно в кількох Дирекціях та відокремлених підрозділах Компанії. Справили враження на перевіряльників найсучасніші технології, які широко впроваджує у себе компанія, турбота про якість праці, збереження довкілля, комфортні умови роботи персоналу. А ще «Хмельницькобленерго» як була, так і залишається соціально орієнтованою компанією.

Наостанок відбулася підсумкова нарада за участю всіх аудиторів та представників компанії. Цьогорічний аудиторський іспит, як і попередні, ПАТ «Хмельницькобленерго» склало успішно.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх