10 Тра 2016
3201

Не забуваємо, шануємо!

На початку зібрання начальник служби охорони, полковник запасу Збройних Сил України Михайло Дембіцький у своїй доповіді наголосив на історичному значенні перемоги над німецьким нацизмом, на героїзмі народу. А заступник директора Дирекції з маркетингу та енергозбуту Борис Кравець промовив слова вдячності тим, хто під час тієї війни не шкодував свого життя заради майбутніх поколінь, і тим, хто нині боронить незалежність України.

Дали слово й заступникові голови Хмельницької обласної ради ветеранів Миколі Столяру, і голові обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмилі Вільчинській, котрі завітали на це урочисте дійство. Вони високо оцінили постійну турботу керівництва Компанії про ветеранів.

мIMG_0885

Під оплески аудиторії Б. Кравець від імені керівництва ПАТ «Хмельницькобленерго» вручив квіти, подарунки і матеріальну допомогу присутньому в залі ветеранові — Григорію Омеляновичу Ковалю, колишньому працівникові Департаменту ВЕМ. Та запевнив, що інших учасників бойових дій — пенсіонерів Компанії, котрі не змогли прибути на урочини, буде так само вшановано у їхніх домівках.

Відомі українські пісні про війну та любимі народні твори у виконанні хору «Енергетик», солістів цього колективу додавали зібранню теплоти і зворушливості.

А 9 травня, у День Перемоги, делегація від ПАТ «Хмельницькобленерго» взяла участь у покладанні квітів до меморіальних плит на міському Військовому кладовищі. Разом із ветеранами, представниками влади, духовенства, підприємств та організацій міста хмельницькі енергетики хвилиною мовчання виявили свою шану всім, хто поліг за наше сьогодення.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх