01 Лип 2016
6532

Очільник ПАТ «Хмельницькобленерго» О.Козачук взяв участь в Українській енергетичній конференції

УЕКФонд державного майна України за підтримки USAID (the US Agency for International Development) та за участю компанії Deloitte (радника у процесі приватизації в енергетичному секторі) провів нещодавно у Києві міжнародну конференцію для розширення інвестиційних можливостей в енергетичному секторі України. 

Як повідомляє прес-центр ФДМУ, більше 100 учасників репрезентували близько 80 компаній та інвестиційних агенцій з Індії, Туреччини, Польщі, Угорщини, Японії, Кореї, США та України. На конференції вони ознайомилися з можливостями та умовами інвестування в шість обленерго, чотири ТЕЦ та Центренерго через відкритий та прозорий приватизаційний процес.

Перед представницькою аудиторією конференції виступили з промовами  прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, міністр енергетики та вугільної промисловості України Ігор Насалик, голова Фонду державного майна України Ігор Білоус та інші високопосадовці. У секційних обговореннях з діючим керівництвом підприємств енергетичного сектору України, що підлягають приватизації, взяв участь і в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук. Під час презентації Компанії він ознайомив інвесторів із досягненнями та перспективами в основних напрямках її діяльності. 

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх