28 Лют 2017
5145

Олега Козачука обрано до нового складу Ради ОРЕ

КозачукОІ 02Відбулися щорічні загальні збори Членів Ради Оптового ринку електричної енергії (ОРЕ) України, на яких, зокрема, переобрано склад Ради ОРЕ, що є виконавчим органом між загальними зборами учасників ОРЕ.

До складу Ради від класу постачальників обрано в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Івановича Козачука. Загалом до складу Ради ОРЕ відповідно до Договору між членами ОРЕ входять десять голосуючих директорів — по п’ять від класу виробників і класу постачальників.

Рада ОРЕ  здійснює загальний нагляд за роботою ДП «Енергоринок», системи забезпечення функціонування ОРЕ, виконанням умов Договору та пов’язаних з цим зобов’язань, регулює відносини на Оптовому ринку та визначає основні економічні, фінансові засади і механізми його функціонування,  а  також   сприяє  надійній  роботі  об’єднаної енергосистеми України.  На  засіданнях Ради приймаються  рішення  з  найбільш  актуальних  питань, що виникають в роботі  ринку електричної енергії, — таких як розрахунки за електроенергію, розподілення коштів та ін. 

Колектив ПАТ «Хмельницькобленерго» щиро вітає Олега Івановича з обранням його членом Ради ОРЕ України. Переконані, що ця надзвичайно відповідальна і важлива для розвитку енергетики місія примножить його успіхи та здобутки у подальшій діяльності, спрямованій на енергоефективність, реформування ринку електроенергії, отримання позитивних результатів від якісних перетворень в енергетиці України!  

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх