16 Вер 2017
3383

Осінні спортивні пристрасті у «Яблуневому саду»

мIMG_4090

Понад 200 подільських енергетиків випробували себе на спортивну міць та спритність у рамках другого етапу ХХIV Спартакіади Хмельницької обласної  організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості. Уже традиційно змагання відбулися в лікувально-оздоровчому комплексі «Яблуневий сад» у с. Жилинці Ярмолинецького району.

На сучасному стадіоні «Яблуневого саду» вишикувалися команди дирекцій, департаменту високовольтних електромереж, усіх районів електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» та команда ПАТ «Укрелектроапарат». Т.в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Руслан Слободян, голова обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмила Вільчинська та інші посадові особи побажали спортсменам яскравих перемог.

На зручному штучному покритті стадіону п’ятнадцять команд з’ясовували, хто з них найсильніший у міні-футболі. Азарт на полі та на трибунах зашкалював. А перемогла у цьому виді спорту команда Хмельницького міського РЕМ. Друге місце — за спортсменами Старокостянтинівського РЕМ, третє — у команди ПАТ «Укрелектроапарат».

Цікавими та захопливими були й баталії за більярдним столом. Тут першість вибороли спортсмени ПАТ «Укрелектроапарат», друге місце посіла команда Теофіпольсього РЕМ, а третє — Деражнянського РЕМ.

Стримані, але все-таки емоції вирували й на вогневому рубежі змагань. Найкращу підготовку зі стрільби продемонстрували  спортсмени дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго» та Кам’янець-Подільського міського РЕМ — разом і опинилися на першому місці в турнірній таблиці. Друге місце у змаганнях зі стрільби посіли команди Департаменту високовольтних електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» та Чемеровецького РЕМ, а третє дружно розділили спортсмени Волочиського та Шепетівського районів електромереж.

Чимало спортсменів зібрав і басейн «Яблуневого саду». У результаті запеклої боротьби на водних доріжках першість вибороли команда Хмельницького  міського РЕМ та Полонського РЕМ. «Срібло» розділили між собою команди ПАТ «Укрелектроапарат» і дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго», а «бронза» — у плавців із ДВЕМ ПАТ «Хмельницькобленерго» та Деражнянського РЕМ.

За підсумками змагань з чотирьох видів спорту за програмою другого етапу ХХIV Спартакіади Хмельницької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості перші п’ять загальнокомандних місць розподілилися таким чином:

  • перше місце — Деражнянський РЕМ;
  • друге місце — ПАТ «Укрелектроапарат»;
  • третє — дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго»;
  • четверте — Полонський РЕМ;
  • п’яте — Хмельницький міський РЕМ.

Проте у сумі за результатами двох етапів Спартакіади верхівка турнірної таблиці виглядає так:

  • перше місце — ПАТ «Укрелектроапарат»;
  • друге місце — дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго»;
  • третє — Деражнянський РЕМ;
  • четверте — Хмельницький  міський РЕМ;
  • п’яте — Старокостянтинівський РЕМ.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх