20 Бер 2017
3429

ПАТ “Хмельницькобленерго” запрошує до навчально-курсового комбінату 20.03.2017

Навчатися та підвищувати кваліфікацію. Вже протягом багатьох років в ПАТ «Хмельницькобленерго» функціонує навчально-курсовий комбінат. Працівники з усієї Хмельниччини мають гарну можливість покращувати свій рівень  та вдосконалювати необхідні знання. У розпорядженні НКК – кабінети з охорони праці та матеріалознавства, з електротехніки та спецтехнології, а також кабінет практичного навчання з підстанційного обладнання і релейного захисту.

Для того, аби слухачі навчального курсу змогли напрацювати навички усунення простих дефектів при обслуговувані підстанційного обладнання та опанувати методи безпечного виконання робіт,  в кабінеті практичних занять змонтовані діючі тренажери – приводи і вимикачі. Також у кожному кабінеті є необхідні посібники, макети та екранні засоби для проведення навчання.

А електромонтери з експлуатації розподільчих мереж та електромонтери оперативно-виїзних бригад проходять практичне навчання на тренажерах навчально-тренувального полігону, таким чином вони напрацьовують навички з технології безпечного виконання робіт при обслуговуванні повітряних ліній електропередавання, а також з обслуговування споживчих трансформаторних підстанцій.

Також на  заняттях слухачі мають змогу відпрацьовуються методи надання першої допомоги  потерпілим в разі нещасного випадку та правила поведінки у разі виникнення аварії. Завдяки цьому у слухачів формується високий професіоналізм та розуміння того, що безпечність роботи – це один із найважливіших  факторів у будь-якій сфері.

Тож ПАТ «Хмельницькобленерго» запрошує до навчально-курсового комбінату усіх охочих покращити свої навички та здобути нові знання у тій чи іншій галузі енергетики.

Наверх