12 Вер 2017
3990

Передусім — здоров’я та комфорт дітей

Невдовзі розпочнеться продаж путівок на літній сезон-2018 до дитячого оздоровчого містечка «Джерельце» (с. Жилинці Ярмолинецького району), власником якого є ПАТ «Хмельницькобленерго».

Комусь така завчасність може видатися незвичною, ба навіть — зайвою. Але керівництво компанії-шефа та адміністрація самого закладу переконані: продаж путівок заздалегідь є абсолютно виправданим, доцільним. Діти у період «міжсезоння» мають можливість спокійно і виважено сформулювати свої плани на наступне літо, а батьки — забезпечити справдження їхніх мрій. В тім числі, звісно ж, і мрій про улюблений табір «Джерельце». Варто наголосити, що в прийнятті такого рішення відіграли роль і побажання батьків дітей-відпочивальників.

Важливо, що «Джерельце» є прозорим та відкритим закладом. І саме із метою максимальної відкритості було облаштовано web-камеру, розроблено сучасний сайт закладу та створено сторінку «Всі фотозвіти», де батьки можуть переглянути майже щоденні фото розважальних заходів, екскурсій та пригод.

В цілому, оцінка рівня задоволення дітей та їх батьків, постійний пошук областей для удосконалення діяльності закладу є невід’ємною складовою політики закладу. Тому перспективи ДОМ «Джерельце», подальший розвиток закладу тісно пов’язаний із Вашими відгуками та зверненнями.

Шляхи ж подання звернень різноманітні — це і дзвінки на номер телефону директора ДОМ «Джерельце» Катерини Кравчук 097-073-98-67, і надсилання електронних листів на адресу vgavriluk@oe.ic.km.ua, або ж заповнення форми зворотного зв’язку на сайті Товариства https://hoe.com.ua/feedback. Чітка, професійна та оперативна реакція на звернення та пропозиції є запорукою комфорту Ваших дітей та важливим аспектом системи менеджменту Товариства.

За словами директора ДОМ «Джерельце» Катерини Кравчук, більшість відгуків стосуються цікавої, змістовної, у дечому — унікальної програми відпочинку й оздоровлення. І це цілком зрозуміло, адже фахівці закладу паралельно із оздоровленням і активним відпочинком дітей та підлітків організовують роботу в напрямку їхнього всебічного розвитку, включаючи різноманітні аспекти формування особистості. Цього літа, приміром, полюбилися малечі такі загально-табірні заходи, як «Джерельце має талант», конкурсно-ігрова програма «Доторкнись до криниці народної», шоу-програми «Міс ти Містер Джерельце», розважальна програма «Пірати карибського Джерельця», конкурс акторської майстерності «Голівуд відпочиває», пізнавальні екскурсії «Стежками рідного краю» — поїздки в Хотин, Кам’янець-Подільський, Вінницю тощо.

А ще — низка фізкультурно-спортивних заходів: змагання з волейболу, футболу, гольфу, плавання, дартсу, тенісу, шашок, шахів, нардів; програми «Козацькі забави» та «Малі олімпійські ігри», туристичні походи «Вивчаємо природу рідного краю».

Окрім різноманітних розважальних заходів, комфортної інфраструктури та харчування, важливим є аспект особистісного розвитку дітей. І саме тут ключову роль відіграє професійність персоналу закладу, який прагне знайти розуміння, налагодити довірливі та дружні стосунки із кожною дитиною. Крім того, вибудувати взаємини, що базуються на повазі, розвинути у дітях почуття відповідальності та дружелюбності.

Звичайно, кожна дитина є унікальною, зі своїм темпераментом, характером та звичками. Але є ряд етичних норм, суспільних правил, — які повинні бути закладені родиною, сформовані прикладом батьків. І саме ці правила — основа для становлення повноцінної особистості, котра здатна жити у суспільстві. Результати їх недотримання, як правило, невтішні: конфлікти з товаришами, розкидане сміття, побитий посуд та сльози на очах вихователів…

Стосовно критичних відгуків, є і вони. Наприклад, щодо режиму відвідування басейну та душових кімнат, кількості фенів, що експлуатуються. Для нас такі відгуки — це підказка, допомога в забезпеченні дітей комфортними умовами, в організації їхнього дозвілля.

Ще один важливий аспект, він же і найголовніший — здоров’я дітей. Ця відповідальність поділяється між батьками та персоналом закладу. І якщо так трапилось, що дитина хвора, а путівка придбана, — ми готові запропонувати Вам іншу зміну або ж іншим чином допомогти вирішити проблему. Якщо ж Вас це не влаштовує, попередьте нас, і ми забезпечимо Вашій дитині належні умови, без ризику для здоров’я оточуючих.

Що ж до перспектив дитячого оздоровчого містечка «Джерельце», то попереду в нього — значна робота з розвитку інфраструктури, з оптимізації процесу підбору викладацького складу, із впровадження анкетування дітей щодо рівня їх задоволення та організації дозвілля, пошуку та організації творчих майстер-класів, організації гуртків «Іноземка», «Режисер» та ін.

Очікуємо Ваших пропозицій та відгуків.

Спільними зусиллями зробимо відпочинок дітей ще кращим!

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх