01 Кві 2019
-32077

«SMS-ПОКАЗ» - сервіс від АТ «Хмельницькобленерго»

Шановні споживачі!

Ми турбуємось про Ваш комфорт при взаємодії із АТ «Хмельницьколенерго». Адже, сервіс «SMS-показ» забезпечує простий та ефективний спосіб подання показів електролічильника.

СМС-ПОКАЗ

Якщо у Вас зонний прилад обліку, залежно від кількості зон через пробіл додаєте ще одне значення.

АТ «Хмельницькобленерго» щодня працює для створення найбільш зручної та ефективної взаємодії із своїми споживачами.

Отже, якщо у Вас немає змоги передати покази за допомогою «Особистого кабінету» споживача електроенергії, запрошуємо скористатись сервісом «SMS-показ».

Звертаємо Вашу увагу, що згідно Постанови НКРЕКП № 716 від 20.03.2020 р. внесено зміни щодо термінів подання показників засобів обліку побутовими споживачами.

Отже, споживач, що є побутовим, зобов'язаний щомісяця знімати фактичні показання лічильника електричної енергії та надавати їх Оператору системи розподілу (постачальнику послуг комерційного обліку).

Зчитані (зняті) та передані дані з засобів комерційного обліку протягом періоду, що починається за два дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця.

Зчитані (зняті) та передані дані з засобів комерційного обліку в будь-який інший день календарного місяця є вихідними даними для визначення даних комерційного обліку на перше число розрахункового періоду (календарного місяця).

Відділ зв'язків з громадськістю

Наверх