01 Гру 2017
3727

Сюжет «33 каналу» 01.12.2017

Сплатити без черг, та ще й виграти подарунки: зручності від ПАТ «Хмельницькобленерго»

У контакт-центрі ПАТ «Хмельницькобленерго» працює понад два десятки операторів. На дзвінки відповідають цілодобово, адже споживачі все частіше передають показники у телефонному режимі. Це зручно та, до того ж, можна дізнатися й суму до сплати.

В останні дні місяця телефонні лінії стають дійсно «гарячими», тож аби не слухати довгі гудки, споживачі мають інший вихід. Це особистий кабінет на сайті «Хмельницькобленерго». Аби зареєструватися, потрібно всього декілька хвилин.

У домашніх умовах, за своїм комп’ютером, а головне – без черг, можна оплатити обсяги спожитої енергеї, перевірити стан рахунку, нарахування субсидії, а також у разі потреби роздрукувати квитанції. Є й можливість на  одну електронну адресу додавати декілька рахунків, та платити за близьких.

Послуга надається без комісії, тож ви сплачуєте лише суму заборгованості: копійка в копійку. Наразі «Хмельницькобленерго» проводить акцію – розрахувавшись за електроенергію до 15 грудня, кожен споживач, зареєстрований в особистому кабінеті, має шанс стати переможцем акції «Передавай та вигравай». Так, щасливчики можуть виграти сертифікати на побутову техніку, 45 сплат рахунків за електрику та 20 замін лічильників.

Тож поспішайте перетворити звичайну буденну справу на свято з подарунками одним лише натиском клавіші.

Наверх