19 Гру 2016
3764

Відбулася прес-конференція в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Олега Козачука

IMG_7742Підтримуючи існуючі традиції Товариства, напередодні Дня енергетика в.о. генерального директора енергопостачальної компанії «Хмельницькобленерго» Олег Козачук провів прес-конференцію з представниками всеукраїнських та місцевих мас-медіа. 

Олег Козачук ознайомив учасників конференції з результатами роботи Товариства за 2015 рік та прогнозні показники за 2016 рік. Колектив успішно виконує основні завдання з надійного постачання електроенергії, розрахунків з Енергоринком та споживачами, Інвестиційну програму та план капітальних ремонтів електромереж, зменшує технологічні витрати електроенергії. За критеріями оцінювання основних показників Хмельницькобленерго можна віднести до найкращих компаній України.

Відповідно до Інвестиційної програми здійснюється модернізація, реконструкція та нове будівництво енергетичних об’єктів, що спрямовано на підвищення якості та надійності електропостачання. Проведено роботи з реконструкції трансформатоних підстанцій ПС 110/35/10 кВ «Івашківці», ПС 110/35/10 кВ «Славута», ПС 110/35/10 кВ «Дунаївці»,  ПС 110/10 кВ «ЗЛМК», ПС 35/10 кВ «Жилинці», ПС 35/10 кВ «Лісові Гринівці». Здійснено технічне переоснащення (модернізацію, реконструкцію) та будівництво 42,0 км електромереж 0,4-10 кВ, у тому числі з магістральними ізольованими проводами 0,4 кВ — 22,5 км.

В рамках впровадження енергетичних реформ проводиться підготовка до створення умов для забезпечення стимулюючого регулювання (RAB-тариф) на підставі системи довгострокового регулювання тарифів на передачу та постачання електроенергії.

В режимі on-line впроваджено «Особистий кабінет» для побутових та юридичних споживачів електроенергії. У Товаристві діє інтегрована система менеджменту якості відповідно до вимог міжнародних стандартів.

Значна увага приділяється підвищенню енергоефективності та енергоменеджменту за рахунок використання сучасних енергозберігаючих та енергоякісних технологій, що дозволяє значно оптимізувати обсяги енерговитрат.

Перспективи Товариства пов’язані із подальшою приватизацією, впровадженням процесів реформування в енергетиці, зокрема, переходу до роботи в умовах нової моделі Енергоринку та стимулюючого тарифоутворення.

Прес-конференція пройшла у доброзичливій, невимушеній атмосфері, присутні журналісти отримали вичерпну інформацію та відповіді на усі свої запитання.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх