18 Січ 2023
3604

Відключення у четвер

У четвер, 19 січня, відключення відбуватимуться за тією ж схемою: одночасно по дві черги. Проте вночі та вдень, орієнтовно в обідню пору, можливі відключення за однією чергою, у разі достатності дозволеної величини навантаження.

Шановні споживачі! Нагадуємо, що дозволену величину навантаження формує НЕК «Укренерго», базуючись на рівнях роботи генерації, стані об’єднаної енергосистеми, погодних умовах та інших факторах. Перевищення цієї величини призводить до застосування Графіків аварійних відключень, а тоді вже неможливо попередити чи проінформувати вас про час відновлення розподілу електричної енергії. Тому важливо використовувати електричну енергію раціонально, пристрої ж вмикати почергово.

У розділі «Відключення» можна переглянути Графік погодинних відключень, інформацію про те, до якої черги відносяться вулиці.

Енергетики продовжують здійснювати аварійно-відновлювальні роботи для подолання наслідків стихії. Наразі заживлено 90 % знеструмлених стихією споживачів. Невдовзі роботи будуть завершені. На ділянках електромереж, які неможливо швидко відновити, споживачі заживлюються за тимчасовими схемами.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх