21 Гру 2016
4268

Вітання в.о. генерального директора ПАТ “Хмельницькобленерго” Олега Козачука з Днем енергетика!

Дорогі ветерани енергетики, колеги, 
працівники енергослужб та споживачі електроенергії!

Від імені колективу енергопостачальної компанії «Хмельницькобленерго» прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем енергетика!

Введення в експлуатацію нових енергетичних потужностей, реконструкція та модернізація електромереж, впровадження енергозберігаючих технологій водночас із забезпеченням енергобезпеки регіону і високої якості послуг переконливо свідчать про розвиток та вдосконалення енергетичної галузі. 

На енергетиків області покладено високу відповідальність за надійне та безперебійне постачання електричної енергії, з чим вони успішно справляються. Від нашого професійного виконання своїх обов'язків та сумління залежить стабільна робота економіки та якість життя наших громадян.

Бажаю всім енергетикам та споживачам електроенергії, ветеранам галузі та колегам - енергетикам міцного здоров'я, щастя, миру та злагоди, світла й тепла, добробуту у Ваших родинах.

Нехай професійна майстерність, плідна праця і творчі задуми приносять Вам нові значні здобутки та процвітання енергетичної галузі на благо України і могутності нашої незалежної держави!

З найкращими побажаннями, 
Олег Козачук,
в.о. генерального директора ПАТ "Хмельницькобленерго"

Наверх