15 Січ 2023
3238

Внаслідок обстрілів ліміт зменшився

Вчорашня масована атака, хоч і не уразила безпосередньо Хмельницьку область, але в цілому вплинула на стан об’єднаної енергосистеми України. В результаті обстрілів об’єктів критичної інфраструктури – 15 січня дозволена величина навантаження на Хмельницьку область зменшилась. Погодинні відключення відбуватимуться цілодобово, переважно за однією чергою.  В періоди максимального навантаження одночасно за двома чергами, згідно з Графіком погодинних відключень.

Важливо раціонально використовувати електричну енергії, щоб не навантажувати енергосистему та не спричиняти додаткового дефіциту електроенергії. Принцип почергового вмикання енергоємних пристроїв вкрай актуальний.

Енергетики продовжують долати наслідки негоди та ожеледі, незважаючи на вихідні. Ситуація досить складна, залишається ще багато пошкоджень повітряних ліній, місцями пошкодження додаються. 

photo_2023-01-15_08-28-15 копия

Будь ласка, сприймайте ситуацію з розумінням. Аварійні бригади роблять все можливе, щоб якомога швидше відновити розподіл електричної енергії.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх