16 Вер 2016
3492

За уважне ставлення до питань цивільного захисту…

мКозачук_Грамота_ЦЗДо Дня працівників цивільного захисту України в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго», керівник обласної спеціалізованої служби цивільного захисту — служби енергетики Олег Козачук одержав Почесну грамоту Хмельницької обласної державної адміністрації. І не випадково: як зазначається у листі заступника голови облдержадміністрації Володимира Кальніченка,  «за підсумками роботи 2015 року та восьми місяців 2016 року ПАТ «Хмельницькобленерго» визнане однією з найкращих спеціалізованих служб цивільного захисту в області. Товариство належно виконує вимоги законодавства України та розпорядчі документи Хмельницької обласної державної адміністрації у сфері цивільного захисту. План основних заходів цивільного захисту ПАТ «Хмельницькобленерго» на 2016 рік виконується у встановлені терміни.

За період поточного року внаслідок складних погодних умов виникали надзвичайні події в районах області на об’єктах електромереж, які аварійно-ремонтні бригади оперативно та професійно ліквідовували. Служба енергетики залучалась також і до інших надзвичайних ситуацій, які виникали в області і під час ліквідації яких працівники Товариства показали себе з найкращої сторони».

Високу оцінку отримало керівництво ПАТ «Хмельницькобленерго» і в Аналізі діяльності Міністерства енергетики та вугільної промисловості  України та підприємств галузей ПЕК з питань додержання вимог цивільного захисту та пожежної безпеки за І півріччя 2016 року — «…за результатами роботи та уважне ставлення до вирішення питань цивільного захисту».

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх