23 Тра 2017
3748

Змагалися завзято, бо спорт — це завжди свято!

m_IMG_0504Понад 320 подільських енергетиків прибули в лікувально-оздоровчий комплекс «Яблуневий сад» у с. Жилинці Ярмолинецького району — на перший етап ХХIV Спартакіади Хмельницької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості. Вкотре на сучасному місцевому стадіоні вишикувалися команди дирекцій, департаменту високовольтних електромереж, 19-ти районів електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» та команда ПАТ «Укрелектроапарат».

Переможці і призери минулорічної Спартакіади підняли Державний прапор України. Т.в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» Руслан Слободян, голова обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмила Вільчинська, голова обласної ради ФСТ «Україна» Ігор Яворський побажали спортсменам успішних виступів та високих результатів.

А далі — були змагання. Вісімнадцять команд завзято з’ясовували, хто найсильніший у перетягуванні канату. Азарт, як мовиться, зашкалював. Своїм командам допомагали «стиснутими кулаками» та гучними закликами як дорослі, так і малі уболівальники. Перемогла у цьому виді спорту сильна та злагоджена команда Хмельницького міського РЕМ. Друге місце — за спортсменами Деражнянського РЕМ, третє — ПАТ «Укрелектроапарат».

Чимало богатирів, котрі бралися за канат, згодом продемонстрували свою дужість в армрестлінгу та піднятті гирі. Першість з армрестлінгу вибороли спортсмени ПАТ «Укрелектроапарат», друге місце посіла команда Старокостянстинівського РЕМ, а третє — Летичівського РЕМ. Спортсмени «Укрелектроапарату» виявилися найсильнішими і в гирьовому спорті. Лише на кілька очок поступилися їм деражнянські РЕМівці, третє місце — за Кам’янець-Подільським міським РЕМ.

Вирували емоції й на волейбольному майданчику. Найкращу підготовку з цього видовищного виду продемонстрували спортсмени команди дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго» — і опинилися на першому місці в турнірній таблиці. Друге і третє місця посіли команда ПАТ «Укрелектроапарат» та команда Старокостянтинівського РЕМ.

Чимало учасників зібрав настільний теніс. Справді високу майстерність у володінні ракеткою продемонстрували працівники дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго» — їхня команда упевнено посіла перше місце. На другому — тенісисти Старокостянтинівського РЕМ, на третьому — Кам’янець-Подільського міського РЕМ.

А з найбільш інтелектуального виду спорту — шахів — три перших місця посіли відповідно: дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго», ПАТ «Укрелектроапарат» і Хмельницький МРЕМ.

За підсумками змагань з шести видів спорту за програмою першого етапу ХХІV Спартакіади Хмельницької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості перші п’ять загальнокомандних місць розподілилися таким чином:

  • перше місце — ПАТ «Укрелектроапарат»;
  • друге місце — дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго»;
  • третє — Деражнянський РЕМ;
  • четверте — Хмельницький  міський РЕМ;
  • п’яте — Старокостянтинівський РЕМ.

Про перебіг та результати Спартакіади читайте і на сайті Федерації профспілок Хмельницької області за посиланням: http://fpkmo.org.ua/vsi-sili-na-vivtar-peremogi/#more-1105

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх