18 Лип 2019
2359

І після анбандлінгу — на шляху постійного удосконалення

02В АТ «Хмельницькобленерго» відбувся зовнішній сертифікаційний аудит системи управління на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 14001, ISO 45001, ISO 9001. Зважаючи на те, що сертифікація проводилася у міжнародній системі сертифікації «SIC», аудит був надзвичайно розгорнутим та змістовним.

Аудитори «Інспекційного і Сертифікаційного Бюро» ознайомилися та перевірили цілий ряд процесів та підрозділів Товариства, в тому числі й процеси діагностики електротехнічного обладнання, забезпечення надійності розподілу електричної енергії, а також процеси внутрішніх аудитів, аналіз керівництвом функціонування системи управління, екологічні аспекти та інші напрямки.

Детальна та неупереджена аудиторська перевірка забезпечила Товариству змогу оцінити відповідність системи управління, ефективність його взаємодії з усіма зацікавленими сторонами, в тому числі зі споживачами та суспільством, виділити аспекти для удосконалення діяльності та подальшого розвитку. Вона стала черговим підтвердженням злагодженої роботи АТ «Хмельницькобленерго», правильно обраних стратегічних напрямків діяльності та готовності Товариства задовольняти вимоги не тільки споживачів, а й партнерів, акціонерів, суспільства та персоналу.

03Як зауважили аудитори, не зважаючи на значні, зумовлені анбандлінгом, зміни в Товаристві (стосовно організаційної структури, розподілу функцій і повноважень, взаємовідносин зі споживачами), йому вдалося зберегти та удосконалити існуючу систему управління, націлити управлінські ланки та персонал на ризикорієнтований підхід до управління, на розвиток лідерських аспектів та на задоволення усіх стейкхолдерів, тобто зацікавлених сторін.

Позитивне рішення зовнішніх аудиторів та їхня рекомендація органу сертифікації видати відповідні сертифікати є результатом плідної праці всього персоналу АТ «Хмельницькобленерго», фактично кожної ланки та кожного рівня управління.

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх