20 Вер 2016
3659

А першість — у команди дирекцій!

vIMG_6220Понад 220 подільських енергетиків випробували себе на спортивну спритність та міць в рамках другого етапу ХХІІІ Спартакіади Хмельницької обласної  організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості. Вже вдруге змагання відбулися в лікувально-оздоровчому комплексі «Яблуневий сад» у с. Жилинці Ярмолинецького району.

На сучасному стадіоні «Яблуневого саду» вишикувалися команди дирекцій, департаменту високовольтних мереж, усіх районів електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» та команда ПАТ «Укрелектроапарат». Директор з матеріально-технічного постачання та капітального будівництва ПАТ «Хмель-ницькобленерго» Іван Лисий, голова обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмила Вільчинська та інші посадові особи побажали спортсменам гідних виступів і результатів.

На зручному штучному покритті стадіону вісімнадцять команд завзято з’ясовували, хто з них найсильніший у міні-футболі. Азарт на полі та на трибунах буквально зашкалював. А перемогла у цьому виді спорту команда Старокостянтинівського  РЕМ. Друге місце — за спортсменами Теофіпольського РЕМ, третє — Ярмолинецького РЕМ. Хорошу гру, до речі, показала й команда дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго», вигравши у футболістів ПАТ «Укрелектроапарат» із рахунком 2:1.

Цікаво, захопливо відбувалися баталії за більярдним столом. Тут першість вибороли спортсмени ПАТ «Укрелектроапарат», друге місце посіла команда Хмельницького МРЕМ, а третє — Красилівського РЕМ.

Стримані, але все-таки емоції вирували й на вогневому рубежі змагань. Найкращу підготовку зі стрільби продемонстрували  спортсмени Кам’янець-Подільського РЕМ — і опинилися на першому місці в турнірній таблиці. Визначальною тут стала феєрична перемога в особистому заліку інженера з організації експлуатації та ремонту розподільчих мереж Кам’янець-Подільського РЕМ, Андрія Смолянінова — недавнього учасника АТО на сході України. Андрій влучив у три «десятки» та дві «дев’ятки» — 48 очок із 50-ти можливих!  Друге і третє місця у змаганнях зі стрільби посіли команди ПАТ «Укрелектроапарат» та дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго» відповідно.

Чимало спортсменів зібрав і басейн. У результаті запеклої боротьби на водних доріжках першість розділили команди Старокостянтинівського РЕМ та Хмельницького МРЕМ. «Срібло» — у Департаменту високовольтних електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго», а «бронза» — у плавців із ПАТ «Укрелектроапарат».

За підсумками змагань з чотирьох видів спорту за програмою другого етапу ХХІІІ Спартакіади Хмельницької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості перші п’ять загальнокомандних місць розподілилися таким чином:

перше місце — Хмельницький  міський РЕМ;

друге місце — дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго»;

третє — ПАТ «Укрелектроапарат»;

четверте — Старокостянтинівський РЕМ;

п’яте — Деражнянський РЕМ.

Проте у сумі за результатами двох етапів Спартакіади верхівка турнірної таблиці виглядає так:

перше місце — дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго»;

друге місце — ПАТ «Укрелектроапарат»;

третє — Старокостянтинівський РЕМ;

четверте — Хмельницький МРЕМ;

п’яте — Летичівський РЕМ.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх