17 Тра 2016
3334

Долали власні спортивні вершини…

мIMG_1072Майже 270 подільських енергетиків прибули в лікувально-оздоровчий комплекс «Яблуневий сад» у с. Жилинці Ярмолинецького району, аби випробувати себе на спортивну спритність та міць.

Вперше на нещодавно спорудженому сучасному стадіоні «Яблуневого саду» вишикувалися команди дирекцій, департаменту високовольтних мереж, 18-ти районів електромереж ПАТ «Хмельницькобленерго» та команда ПАТ «Укрелектроапарат». Переможці і призери минулорічної спартакіади підняли Державний прапор України. Заступник директора з маркетингу та енергозбуту Олег Іванюк, голова обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмила Вільчинська та інші посадові особи побажали спортсменам гідних виступів та високих результатів.

А далі — були змагання. Сімнадцять команд завзято з’ясовували, хто найсильніший у перетягуванні канату. Азарт, як мовиться, зашкалював. Своїм командам допомагали «стиснутими кулаками» та гучними закликами як дорослі, так і малі уболівальники. Перемогла у цьому виді спорту сильна та злагоджена команда Хмельницького міського РЕМ. Друге місце — за спортсменами Кам’янець-Подільського РЕМ, третє — Деражнянського РЕМ.

Чимало богатирів, котрі бралися за канат, згодом продемонстрували свою дужість у армрестлінгу та піднятті гирі. Першість з армрестлінгу вибороли спортсмени ПАТ «Укрелектроапарат», друге місце посіла команда дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго», а третє — Хмельницького МРЕМ. У гирьовому спорті найсильнішими виявилися силачі з Летичівського РЕМ, лише на кілька очок поступилися їм шепетівські РЕМівці, третє місце — за Старокостянтинівським РЕМ.

Вирували емоції й на волейбольному майданчику. Найкращу підготовку з цього видовищного виду продемонстрували спортсмени Деражнянського РЕМ — і опинилися на першому місці в турнірній таблиці. Друге і третє місця посіли команда дирекцій ПАТ «Хмельницькобленерго» та команда Полонського РЕМ відповідно. 

Чимало учасників зібрав настільний теніс. Справді високу майстерність у володінні ракеткою продемонстрували хмельницькі високовольтники — команда ДВЕМ упевнено посіла перше місце. На другому — тенісисти Старокостянтинівського РЕМ, на третьому — Полонського РЕМ.

А з найбільш інтелектуального виду спорту — шахів — три перших місця посіли відповідно: дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго», Городоцький РЕМ і ПАТ «Укрелектроапарат».

За підсумками змагань з семи видів спорту за програмою першого етапу ХХІІІ Спартакіади Хмельницької обласної  організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості перші п’ять загальнокомандних місць розподілилися таким чином:

перше місце — дирекції ПАТ «Хмельницькобленерго»;

друге місце — ПАТ «Укрелектроапарат»;

третє — Старокостянтинівський РЕМ;

четверте — Хмельницький МРЕМ

п’яте — Летичівський РЕМ.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх