09 Сер 2016
3147

Проходять зональні змагання бригад за звання «Краща бригада за професією»

Підтвердити свої професійні якості, вміння оперативно приймати рішення та діяти в екстремальних ситуаціях, успішно справлятися з отриманими завданнями, а також обмінятись досвідом мали можливість кращі бригади районів електричних мереж Товариства під час зональних змагань “Краща бригада за професією”, які пройшли на базі Полонського, Старосинявського та Чемеровецького РЕМ.

Змагання проходили вперше в Товаристві за новими правилами і акцентом на перевірку знань з питань ремонту та технічного обслуговування  повітряних  ліній  електропередач та трансформаторних підстанцій розподільчих мереж. Кращі бригади були визначені в кожному РЕМ на першому етапі відбору до проведення  зональних змагань.

Компетентне журі, очолюване заступником директора департаменту розподільчих мереж ПАТ «Хмельницькобленерго» Валентином Яциною, оцінювали дії енергетиків та виконання  ними  завдань  з охорони праці,  технології робіт,  пожежної безпеки, надання першої (долікарняної) допомоги потерпілому тощо на визначених шляхом жеребкування робочих місцях, а також стан та укомлектованість бригад захисними і протипожежними зазобами, інструментом та пристосуваннями, теоретичні і практичні знання щодо діючих правил, інструкцій та нормативів.

Змагання проходили напружено і злагоджено, команди демонстрували хорошу підготовку, професійну майстерність  та знання своєї справи. За підсумками  зональних змагань  визначено переможців:

  • бригада Старокостянтинівського РЕМ на чолі з майстром виробничої дільниці Михайлом Довгалюком (змагання проходили на базі Полонського РЕМ);
  • бригада Хмельницького  міського РЕМ на  чолі зі старшим майстром виробничої  дільниці  Віктором Куликом (змагання проходили на базі Старосинявського РЕМ);
  • бригада  Кам'янець-Подільського РЕМ на чолі з майстром Староушицької виробничої дільниці Іваном Біньковським (змагання проходили на базі Чемеровецького РЕМ). 

Зональні змагання продовжаться 10 та 12 серпня, а 16 серпня намічено провести фінальні  змагання  між  переможцями.

Прес-служба ПАТ “Хмельницькобленерго”

Наверх