12 Сер 2016
3203

Завершення зональних змагань бригад за звання «Краща бригада за професією»

мIMG_3342

Змаганнями бригад 10 та 12 серпня на базі Теофіпольського і Віньковецького РЕМ завершено зональні змагання бригад та визначено переможців, якими стали енергетики  виробничих бригад Красилівського та Ярмолинецького РЕМ.

Журі оцінило професійну майстерність бригад, їх вміння якісно виконувати завдання з ремонту та технічного обслуговування ліній електропередач і комплектних трансформаторних підстанцій. Найкраще показали свої теоретичні та практичні знання з охорони праці, технології робіт, пожежної безпеки на відведених робочих місцях і стали переможцями за рішення суддів:

  • бригада Красилівського РЕМ на чолі з майстром виробничої дільниці Олексієм Стасюком (змагання проходили на базі Теофіпольського РЕМ);
  • бригада Ярмолинецького РЕМ на чолі з майстром виробничої дільниці Сергієм Левчуком (змагання проходили на базі Віньковецького РЕМ).

Всього у 5-ти зональних змаганнях, які проходили з 3 по 12 серпня, взяли участь 22 бригади, які були відібрані в кожному РЕМ на першому етапі. Переможці зональних змагань 16 серпня зустрінуться у фінальних змаганнях, де будуть визначені найкращі.

Прес-служба ПАТ “Хмельницькобленерго”

Наверх