28 Вер 2017
6463

Акція для побутових споживачів електроенергії

Приємна звістка від ПАТ «Хмельницькобленерго» для побутових споживачів електроенергії — мешканців Хмельниччини: з 15 вересня до 15 грудня Компанія проводить акцію «Передавай та Вигравай!». Її учасниками автоматично стануть усі споживачі, зареєстровані в «ОСОБИСТОМУ КАБІНЕТІ ПОБУТОВОГО СПОЖИВАЧА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ» на сайті ПАТ «Хмельницькобленерго», котрі хоча б один раз упродовж трьох акційних місяців передадуть Компанії показники свого лічильника та розрахуються за електроенергію за допомогою цього онлайн-сервісу.

Компанія підготувала для своїх клієнтів більше шістдесяти щедрих призів:

— 3 подарункових сертифікати на придбання побутової техніки та предметів побуту;

— 45 поповнень особових рахунків споживачів електроенергії на суму 200 грн. кожне;

— 20 безоплатних замін звичайних лічильників на лічильники зонного обліку.

Нагадуємо, що, крім традиційного способу передачі показників лічильника через «Особистий кабінет» — зі свого комп’ютера, віднедавна існує й інший — за допомогою мобільних додатків до «Особистого кабінету» для смартфонів на системах Android та iOS. Для завантаження потрібного мобільного додатку перейдіть, будь ласка, за посиланнями:

icon_googleplay   icon_appstore

Якщо ж Ви, шановний споживачу, ще не зареєструвалися в «Особистому кабінеті побутового споживача електроенергії», люб’язно радимо Вам зробити це самостійно чи скориставшись покроковою відео-інструкцію. Таким чином Ви не лише полегшите роботу енергозбутових та інформаційно-довідкових служб ПАТ «Хмельницькобленерго», але й отримаєте реальний шанс до Дня Святого Миколая та Новорічних свят стати щасливим призером акції «Передавай та Вигравай!»

Наверх