19 Лип 2019
2974

Сюжет «33 каналу» 19.07.2019

Аудит засвідчив відповідність: компанія «Хмельницькобленерго» успішно склала сертифікаційний «іспит»

В акціонерному товаристві «Хмельницькобленерго» відбувся зовнішній сертифікаційний аудит системи управління на відповідність вимогам міжнародних стандартів. Зважаючи на те, що сертифікація проводилася у міжнародній системі сертифікації «SIC», аудит був надзвичайно розгорнутим та змістовним.

Працівники «Інспекційного і Сертифікаційного Бюро» ознайомилися та перевірили цілий ряд процесів та підрозділів Товариства, в тому числі й процеси діагностики електротехнічного обладнання, забезпечення надійності розподілу електричної енергії, а також процеси внутрішніх аудитів, аналіз керівництвом функціонування системи управління, екологічні аспекти та інші напрямки.

Детальна та неупереджена аудиторська перевірка забезпечила АТ «Хмельницькобленерго» змогу оцінити відповідність системи управління, ефективність його взаємодії з усіма зацікавленими сторонами, в тому числі зі споживачами та суспільством, виділити напрямки удосконалення діяльності та подальшого розвитку. Результати аудиторської перевірки є підтвердженням злагодженої роботи АТ «Хмельницькобленерго», правильно обраних стратегічних напрямків діяльності.

Як зауважили аудитори, не зважаючи на значні зміни в Товаристві, йому вдалося зберегти та удосконалити існуючу систему управління, націлити управлінські ланки та персонал на ризик, орієнтований підхід до управління, на розвиток лідерських аспектів та на задоволення усіх зацікавлених сторін.

Позитивне рішення зовнішніх аудиторів та їхня рекомендація видати відповідні сертифікати – це результат плідної праці всього персоналу АТ «Хмельницькобленерго», фактично кожної ланки та кожного рівня управління. Тому споживачі можуть бути впевненими: «Хмельницькобленерго» працює за міжнародними стандартами та впевнено йде шляхом постійного удосконалення.

33 канал

Наверх