13 Сер 2024
285

Бригади отримали нові авто

На минулому тижні у бригад Старокостянтинівського РЕМ та Славутської дільниці Служби високовольтних ліній відбулися приємні події. Фахівці отримали два нових бригадних автомобіля, сучасних та облаштованих так, щоб забезпечити максимальну зручність та ефективність персоналу.

«Славутська дільниця досить велика та віддалена, новий хороший автомобіль дозволить бригаді бути більш мобільними та швидкими. Це особливо важливо як при проведенні планових робіт, так і в разі настання аварійних ситуацій», – зазначив начальник служби високовольтних ліній Сергій БОЙКО.

Отже, у Славуту поїхав автомобіль IVECO DAILY EUROCARGO 4X4, Старокостянтинівські ж енергетики отримали бригадне авто на базі ISUZU NPS75L-K.

Придбано автомобілі згідно з інвестиційною програмою АТ «Хмельницькобленерго» на 2024 рік.

Заступник директора з стратегічного розвитку та інвестицій Володимир ЩЕРБЮК, коментуючи процес виконання інвестиційної програми, наголосив: «Інвестиційна програма є дієвим механізмом розвитку Товариства, адже вона охоплює самі важливі сфери діяльності: модернізацію та побудову нових електромереж, розвиток інформаційних технологій та систем обліку електричної енергії, і звичайно, поступову модернізацію автомобільного парку. І хоч не завжди легко інвестиційну програму виконати, ми це визначаємо своїм пріоритетом та виконуємо».

Відділ зв`язків з громадськістю

Наверх