08 Лип 2019
4845

Сюжет «33 каналу» 08.07.2019

Дбаючи про юридичних споживачів:
взаємодія із АТ «Хмельницькобленерго» онлайн

Сучасний та надійний сервіс для взаємодії із Оператором системи розподілу. «Особистий кабінет» для юридичних споживачів АТ «Хмельницькобленерго» дає юридичному споживачу змогу перевірити інформацію згідно з договором, подати рапорт, проконтролювати стан рахунку, отримати рахунки до сплати. Чому варто обирати «Особистий кабінет»? По-перше, це зручно. Ви не витрачаєте дорогоцінний час, відвідуючи сервісні центри та пункти, аби подати рапорт. А ще – миттєво отримуєте рахунки до сплати.

Із 3 липня почав працювати новий «Особистий кабінет» для споживачів електроенергії — юридичних осіб. Зауважимо: якщо ви користувалися старим сервісом, ще раз реєструватися немає потреби, оскільки всі Ваші акаунти перенесені. Проте, якщо ви лише хочете стати користувачем, необхідно звернутися у відповідний РЕМ, укласти додаток до угоди. Тоді вам видадуть таємний код, за якими Ви і здійсните реєстрацію.

Основні переваги нового «Особистого кабінету» для юридичних осіб перш за все полягають у тому, що ця платформа є більш надійною, тож можливість втрати даних виключається. Її інтерфейс інтуїтивно зрозумілий для усіх користувачів.

Керуєте декількома особовими рахунками, побутовими та юридичними? Не проблема, адже в ньому можна координувати рахунки одній людині за декількох споживачів.

Зауважимо: є чимало споживачів, котрі заборгували оплату за спожиту електричну енергію до 31 грудня 2018 року. Згідно з Правилами розподілу електричної енергії, термін дії попередження, що надходить боржнику, складає 5 робочих днів. В разі несплати у встановлений термін – доведеться сплатити штраф у розмірі від 200 до 800 гривень. Тому потурбуйтеся про своєчасну оплату рахунків!

Форма «Особистого кабінету» – доволі проста та зрозуміла для кожного. Тому спробуйте та оцініть онлайн-зручність!

33 канал

Наверх