24 Кві 2018
3021

День довкілля — кожен день!

мDSC09431Задля підготовки об’єктів та територій ПАТ «Хмельницькобленерго» до весняно-літнього періоду 2018 року та забезпечення належного санітарного порядку після зимового періоду в Товаристві наказом в.о. генерального директора Олега Козачука запроваджено двомісячник благоустрою — з 26 березня по 25 травня. На цей період затверджені «Заходи щодо проведення робіт із благоустрою та Дня довкілля».

Як повідомив Департамент цивільного захисту, пожежної безпеки та екології ПАТ «Хмельницькобленерго», наразі в усіх підрозділах Товариства тривають роботи, спрямовані на поліпшення стану довкілля, очищення територій та їх озеленення, поглиблення екологічних знань працівників.

мDSC09432

Активно провели хмельницькі енергетики і недавній загальнодержавний День довкілля. На всіх своїх територіях, прилеглих вулицях, дорогах, тротуарах вони остаточно прибрали накопичені за зиму протиожеледний матеріал та сміття, привели до належного санітарного стану майданчики, газони, квітники біля господарських будівель, розчистили території вздовж повітряних ліній та поблизу підстанцій тощо. Причому, робили це охоче, від душі, — розуміючи: громадянський обов’язок кожного з нас — всіляко сприяти оздоровленню природи, що нас оточує.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх