17 Кві 2024
183

До окремої групи непобутових споживачів застосовуватимуть обмеження

До непобутових споживачів Хмельницької області, що задіяні в регулюванні навантаження та споживання електричної енергії, 18.04.2024 року з 08:00 до 22:00 застосовуватимуть Графік обмеження споживання електричної енергії (ГОЕ). Також, у разі невиконання заданих обсягів обмеження та перевищення встановленого режиму споживання електричної енергії, може бути введений в дію Графік аварійних відключень у необхідних обсягах.

Зверніть увагу, окремо ГОЕ не висвітлюється. Всі споживачі, задіяні в ГОЕ, володіють інформацією про обсяги обмежень. Також порядок обмежень наведений в додатку № 5 до договору споживача про надання послуг з розподілу електричної енергії.

Важливо: енергосистема країни потерпає від наслідків масованих ракетних атак. Зниження температури викликає зростання обсягу споживання електроенергії, зважаючи на пошкодження теплової маневреної генерації, в енергосистемі фіксується дефіцит потужності.

Шановні споживачі та громадяни!

Будь ласка, вимкніть зайві прилади, освітлення тощо. Використовуйте енергоємне обладнання почергово. Енергетики країни роблять все можливе для збереження цілісності енергосистеми. Але їм потрібна ваша допомога та розуміння.

Наверх