11 Тра 2023
1316

Достовірність інформації

Достовірність інформації в сучасному світі – вкрай важливий аспект. Особливо якщо це стосується критично важливих послуг та сфер діяльності. В інформаційному просторі функціонує безліч сайтів, каналів та платформ, які активно змагаються за увагу читача. Натомість читач змушений бути критичним та уважним.

Інформація про стан об’єднаної енергосистеми країни, аварійні та планові відключення в межах окремих областей не є винятком.

Отже, шановні споживачі електроенергії, нагадуємо ресурси, які є першоджерелами інформації щодо діяльності енергетичної галузі:

Звичайно, цей перелік не є виключним, але у ньому зазначено основні ресурси, які дозволяють дізнатися чи діють якісь обмеження та графіки, чи є суттєві пошкодження електромереж тощо.

Мешканці Хмельницької області можуть дізнаватися про відключення на офіційному сайті АТ «Хмельницькобленерго» у розділі «Відключення» та за допомогою чат-ботів у Viber та Telegram.

Крім того, вся важлива інформація щодо відключень та розподілу електричної енергії висвітлюється в офіційному телеграм каналі Товариства, на сторінках АТ «Хмельницькобленерго» у соціальних мережах: Facebook та Instagram.

Важливо наголосити, що якщо ви користуєтеся сторонніми каналами та сайтами, на яких висвітлюють інформацію про заплановані або аварійні відключення електричної енергії, то все ж варто її перевіряти на сайті Товариства або у чат-ботах. Адже планові роботи можуть відмінятися або виконуватися швидше, виникають технологічні порушення – і лише на ресурсах Товариства така інформація оперативно оновлюється та є насправді достовірною.

Відділ зв’язків із громадськістю

Наверх