01 Лип 2024
546

Довіряйте лише офіційним джерелам інформації

Шановні споживачі!

Інформація про застосування Графіків відключень важлива та потрібна. Але дізнаватися її потрібно з офіційних джерел або, хоча б, з перевірених інформаційних платформ та ресурсів.

АТ «Хмельницькобленерго» для інформування споживачів про обмеження, графіки та сервіси Товариства забезпечує роботу таких каналів комунікації:

Проте, останнім часом почастішали випадки створення фейкових Telegram каналів чи сторінок в соціальних мережах, які видають себе за АТ «Хмельницькобленерго», пропонують переходити за посиланням, встановлювати якісь додатки або просто перепубліковують інформацію з офіційних каналів комунікації АТ «Хмельницькобленерго».

Будь ласка, будьте обачні. Перевіряйте чи сайт/сторінка/канал, з логотипом Товариства, згадується на офіційному сайті АТ «Хмельницькобленерго».

Наголошуємо, АТ «Хмельницькобленерго», спілкуючись із споживачами, дотримується етичних принципів, в жодному разі, не ставиться до споживачів зверхньо, не підбурює їх та не використовує нецензурну лексику в коментарях, листуванні тощо.

Відділ зв`язків з громадськістю

 
Наверх