24 Тра 2019
3730

Сюжет «33 каналу» 24.05.2019

«Джерельце» кличе! Дитячий табір від «Хмельницькобленерго» пропонує незабутній літній відпочинок

 

Літній сезон, якого малеча очікує з нетерпінням, уже майже розпочався. І головне завдання батьків, аби літній час діти провели на свіжому повітрі, весело та активно. Усе це можливо на базі дитячого оздоровчого закладу «Джерельце» від АТ «Хмельницькобленерго». Батькам немає про що хвилюватися. Із дітками працюватиме кваліфікований персонал. Вони піклуватимуться про безпеку, а також, що не менш важливо, не дадуть жодній дитині сумувати. Справжні фахівці своєї справи подарують малечі цілий спектр незабутніх емоцій та й батьки зможуть бути впевнені у тому, що діти отримають величезну порцію здоров’я та радості.

Літо 2019 року також матиме свої особливості, проте вони підуть подолянам та тим, хто бажає відвідати «Джерельце», лише на користь! Адже, нині можливість відвідати улюблену літню місцину отримає ще більше малечі. Єдине, що потрібно зробити, – не проґавити свій шанс.

«Хмельницькобленерго» турбується про дітлахів та постійно працює над тим, аби забезпечити малечі усе найкраще. У першу чергу, це 4 двотижневі зміни, щоб якомога більше дітей мало змогу відпочити. Для юних відпочивальників тут передбачені комфортні умови проживання у дерев’яних будиночках, постійні розважальні концерти та екскурсії. Також є художня майстерня, спортивні та музичні гуртки, комп’ютерний клас. Усе для того, аби дітвора мала найкращі спогади про свої літні канікули. Уже триває активна підготовка до сезону.

Чим же, окрім вище перерахованого, ще розважатимуть дітлахів? Насичена програма побудована таким чином, аби діти могли повноцінно розвиватися, — як фізично, так і розумово. Численні гуртки, спортивні змагання, творчі зустрічі, майстер-класи та ще ціла низка різноманітних веселощів, які будуть цікаві для дітей різних вікових груп. Малеча також матиме змогу оздоровитися у соляній кімнаті та басейні.

Ви можете подарувати своїм діткам незабутні враження та найкращий відпочинок саме в оздоровчому закладі «Джерельце». Продаж путівок триває. За усіма деталями звертайтеся за телефонами, які бачите на екрані. А придбати путівку Ви можете в он-лайн магазині на сайті Товариства. І нехай це літо дітвора проведе із задоволенням!

Наверх