02 Вер 2024
14526

Оновлено: Графік на 3 вересня

UPD5: Через наявність мережевих обмежень та у відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго» у споживачів, які обслуговуються Шепетівським та Старокостянтинівським РЕМ, а також тих, хто мешкає в північній та частково центральній частинах Хмельницького продовжуються погодинні відключення одночасно за трьома чергами.

Для решти області погодинні відключення скасовані, невдовзі споживачі будуть заживлені.

Очікуємо на подальші рішення НЕК «Укренерго».


UPD4: У відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго», для північної частини Хмельницької області відключення за трьома чергами розпочнуться раніше. Тобто, з 15:00 до 18:00 знеструмлено буде три черги. З 15:00 додатково буде застосовано четверту чергу.
Це стосується виключно Шепетівського та Старокостянтинівського РЕМ, включно з їхніми відділеннями, також північної та частково центральної частин Хмельницького.


UPD3: Нове коригування від НЕК «Укренерго» на 3 вересня: до 16:00 застосовувати дві черги відключень, з 18:00 до 22:00 – три черги.
Тобто, погодинні відключення охоплюватимуть черги, які позначені «електрична енергія буде відсутня» та додаткові черги, позначені «електрична енергія може бути відсутня».


UPD2: Ще одне розпорядження від НЕК «Укренерго» – 03.09.2024 до 14:00 застосовувати дві черги ГПВ.
Отже, згідно з графіком, окрім основних черг, з 12:00 до 14:00 будуть застосовані також додаткові черги, які позначені «електрична енергія може бути відсутня».


UPD1: Застосовуватиметься додаткова черга

Відповідно до розпорядження НЕК «Укренерго», у вівторок, 3 вересня, з 09:00 до 12:00 буде застосовано дві черги ГПВ, а не одну. Тобто, окрім другої черги буде ще знеструмлено третю чергу, позначену «електрична енергія може бути відсутня».


У відповідності до розпорядження НЕК «Укренерго» 3 вересня, у вівторок, графік погодинних відключень буде таким:

ГПВ-03.09.24Часові проміжки, позначені «електрична енергія може бути відсутня», будуть застосовуватися виключно за потреби, у разі змін розпоряджень НЕК «Укренерго».

Відділ зв`язків з громадськістю

Наверх