25 Сер 2016
3164

Хмельницькі енергетики взяли участь в урочистостях з нагоди Дня Державного Прапора та 25-річчя Незалежності України

23 серпня на головному майдані Хмельниччини за участі представників влади області та обласного центру, підприємств та організацій, духовенства і широких кіл громадськості відбулася церемонія підняття Державного Прапора України. Право урочисто підняти національний стяг надали голові обласної ради Михайлові Загородному, голові облдержадміністрації Олександрові Корнійчуку, секретарю Хмельницької міської ради Михайлу Криваку та доньці геройськи загиблого воїна АТО Іванні Амброскіній, курсанту Національної академії державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького.

Над хмельницьким майданом Незалежності у спільному виконанні майже семисот учасників хорів зі всієї області зазвучав Гімн України, а у безхмарне небо злетіли сотні жовтих та блакитних кульок.

Учасники заходу, в тім числі й представницька делегація від ПАТ «Хмелницькобленерго» на чолі з в.о. генерального директора Компанії Олегом Козачуком, поклали живі квіти до меморіальної Стели пам’яті героїв Небесної Сотні та Героїв неоголошеної війни на сході країни — на знак вдячності та невмирущої пам’яті про їхній саможертовний подвиг, а також вшанували героїв хвилиною мовчання.

А наступного дня обласні енергетики взяли участь у масових святкових заходах з нагоди відзначення 25-річчя Незалежності України на центральній площі обласного центру.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх