20 Кві 2017
9011

"Яблуневий сад" – місце для покращення вашого фізичного здоров’я та душевного відпочинку 20.04.2017

Відпочити, а заразом оздоровитися. Санаторій-профілакторій «Яблуневий сад» оселився в 25 кілометрах від Хмельницького, в селі Жилинці Ярмолинецького району. Саме тут, в екологічній лісопарковій зоні, серед лип, дубів та яблунь, можна забути про буденні турботи та оздоровитися як дорослим так і дітям.

Загалом, «Яблуневий сад» розрахований на 50 ліжко-місць. Проживання в комфортних двомісних номерах із усією необхідною сантехнікою та приладдям. Заклад має акредитаційний сертифікат першої категорії та сертифікати відповідності на послуги харчування та послуги місць короткочасного проживання.

Санаторій-профілакторій «Яблуневий сад» – багатопрофільний: тут здійснюється профілактика та лікування опорно-рухового апарату, органів дихання та травлення, захворювання нервової та серцево-судинної системи, лор-органів.

У закладі здійснюються різноманітні процедури, зокрема-флюктуоризація – покращує кровообіг, дарсонвалізація – має протизапальну, трофічну дію, інгаляційна терапія – допомагає позбутися ГРВІ, ринітів і ларингітів.

Окрім цього усі бажаючі мають змогу порелаксувати на лікувальному масажі та оздоровитися завдяки водним процедурам. Особливою популярністю користується струменевий душ Шарко.

Також особливу увагу в «Яблуневому саду» приділяють якісному харчуванню усіх відпочиваючих. Шеф-кухарі зізнаються: працювати на кухні дуже комфортно, оскільки є усе необхідне обладнання.

Загалом, в санаторії-профілакторії відпочивати можуть не лише дорослі. Спеціально для дітей вже багато років поспіль функціонує дитячий оздоровчий заклад «Джерельце». Діти проживають у дерев»яних будиночках по 6 дітей в кімнаті та в кімнатах дерев’яного павільйону.

Дітям у «Джерельці» точно сумувати не доведеться. Для організації дозвілля на території закладу обладнані спортивні майданчики, міні-гольф, вуличні тренажери, атракціони, дискотечна площадка, також є бібліотека та критий басейн. Функціонують 5 гуртків, секція плавання та навіть здійснюються екскурсії.

Отож, дружний колектив професіоналів «Яблуневого саду» докласти усіх зусиль для покращення вашого фізичного здоров’я та душевного відпочинку.

Наверх