17 Чер 2016
2925

Як на справжніх Олімпійських іграх…

У дитячому оздоровчому містечку «Джерельце» за активного сприяння обласного відділення Національного олімпійського комітету відбулося масове спортивне свято — Олімпійський день. Тут було все, як на справжніх Олімпійських іграх: жриці в білих туніках, олімпійський вогонь, клятва та відкриття самих змагань. І звісно ж, спортивне суперництво між командами загонів.

А змагалися юні спортсмени в бігу, міні-гольфі, дартсі, бадмінтоні, футболі, волейболі, настільному тенісі, плаванні. Всі прагнули показати якнайвищі результати. Адже їх чекали медалі, призи, зокрема, від обласного представництва Національного олімпійського комітету.

Безцінним подарунком для всіх учасників спортивного свята у «Джерельці» була зустріч з Олімпійським чемпіоном із веслування (Монреаль, 1976) Сергієм Нагорним. Діти отримали можливість побачити (і навіть потримати!) золоту та срібну олімпійські медалі уславленого спортсмена.

До речі, і Сергій Нагорний, котрий уперше відвідав ДОМ «Джерельце», і заступник голови Хмельницького обласного відділення Національного олімпійського комітету Віктор Флентін високо оцінили справді європейський рівень фізкультурно-спортивної бази табору та прагнення керівництва ПАТ «Хмельницькобленерго» до постійної дієвої підтримки олімпійського руху.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»    

Наверх