06 Чер 2024
1022

Колективу АТ «Хмельницькобленерго» представлено нового керівника Олексія ФІЛІПЧУКА

В АТ «Хмельницькобленерго» сьогодні відбулось представлення нового в.о. генерального директора Товариства – Олексія ФІЛІПЧУКА. Відповідне рішення було прийняте на засіданні Наглядової ради Товариства 5 червня 2024 року.

Артем МАРТИНЮК, в.о. генерального директора АТ «Українські розподільні мережі» представляючи Олексія ФІЛІПЧУКА наголосив: «Олексій Сергійович є висококваліфікованим менеджером. Він глибоко розуміє виробничі процеси ОСР та напрямки розвитку Товариства, пройшов трудовий шлях від електромонтера до технічного директора, плідно працюючи та досягаючи встановлених цілей. Перед АТ «Хмельницькобленерго» стоятимуть нові виклики в питанні автоматизації процесів та розвитку електричних мереж, в тому числі SMART GRID. Впевнений, що під керівництвом Олексія Сергійовича Товариство продовжить стрімкий розвиток та збереже свій потенціал з урахуванням військових викликів».

Голова наглядової ради Товариства Ганна МАТИС висловила щиру вдячність Олегові КОЗАЧУКУ, екс-керівнику Товариства, відмітивши його величезну роль в розвитку АТ «Хмельницькобленерго», та й в цілому, енергетичної галузі. «Саме завдяки Вашій професійності, стратегічному мисленню, вмінню управляти та занурюватися у глибини технологічних процесів – колектив Товариства з сумом відпускає Вас, Олеже Івановичу» – зазначила Ганна МАТИС.

IMG_0301

Відділ зв`язків з громадськістю

Наверх