23 Бер 2018
2799

Командно-штабне навчання на Ізяславщині

На території Ізяславського району відбулося командно-штабне навчання на тему «Дії органів управління, сил та засобів цивільного захисту району при загрозі або виникненні надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру та терористичних проявів». Організувало його управління цивільного захисту Хмельницької обласної держадміністрації відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2018 році, розпорядження голови облдержадміністрації від 13 березня 2018 року № 289/2018-р, наказу ДСНС України від 29 січня 2014 року № 44 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо підготовки та проведення командно-штабних навчань».

Від обласної служби енергетики ЦЗ працівники відділу цивільного захисту ПАТ «Хмельницькобленерго» Дзюбій В.І. та Буров О.В. взяли участь у проведенні командно-штабного навчання як посередники при спеціалізованій службі енергетики ЦЗ Ізяславської районної ланки територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту області.

Усі ввідні працівники спеціалізованої служби енергетики ЦЗ Ізяславського району відпрацювали чітко та злагоджено, з дотриманням вимог нормативних документів, за що отримали оцінку «добре».

Загальна координація дій спеціалізованої служби енергетики цивільного захисту Ізяславського району здійснювалася через штаб з НС Товариства під керівництвом в.о. генерального директора ПАТ «Хмельницькобленерго» — начальника цивільного захисту Товариства Козачука О.І. та директора Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Манільчука А.В.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх