23 Лис 2018
4228

Конкурс дитячого малюнка «Родина енергетика – 2018»: визначено найкращі роботи

KDM_231105У приміщенні навчально-курсового комбінату АТ «Хмельницькобленерго» відбувся огляд робіт учасників конкурсу дитячого малюнка «Родина енергетика – 2018» з подальшим визначенням серед них переможців у кожній віковій категорії.

Компетентне журі конкурсу під головуванням директора Департаменту охорони праці АТ «Хмельницькобленерго» А. Міщука у складі першого заступника начальника Управління Держпраці у Хмельницькій області О. Логвина, керівника відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Хмельницькій області М. Литвицького, начальника відділу охорони праці Хмельницької міської ради О. Стукана, представників Департаменту охорони праці, Департаменту розподільчих мереж, профспілкових лідерів Товариства персонально визначилися з уподобаннями щодо конкурсних робіт та проголосували за допомогою бюлетенів. Критеріями оцінювання дитячих малюнків були: відповідність темі конкурсу, актуальність, практичне значення, втілення творчої ідеї та задуму автора, оригінальність та оформлення, індивідуальність та якість виконання, охайність.

Отже, за рішенням журі переможцями конкурсу стали:

І вікова категорія (5-10 років):

1 місце – Ольга Корчун (м. Хмельницький)
2 місце – Анастасія Ковбасюк (м. Деражня)
3 місце – Дарина Шимчишина (м. Волочиськ)

ІІ категорія (11-15 років):

1 місце – Ярослав Корчун (м. Хмельницький)
2 місце – Єва Тищук (м. Хмельницький)
3 місце – Анна Шилінговська (м. Деражня)

Роботи переможців цього творчого турніру візьмуть участь у відбірковому регіональному турі Всеукраїнського конкурсу «Охорона праці очима дітей – 2019». А нагородження їх, як і обіцяли організатори, відбудеться у грудні.

Прес-служба

Наверх