17 Січ 2019
2968

Лише у співпраці та взаємодії!

У Сервісному центрі АТ «Хмельницькобленерго» відбулося спільне розширене засідання Хмельницької спілки промисловців та підприємців (ХСПП) і Об’єднання організацій роботодавців Хмельницької області (ООРХО). Тема — «Про особливості енергозабезпечення промислових підприємств області у 2019 році».

На зібрання завітали голова Хмельницької обласної ради Михайло Загородний та голова облдержадміністрації Вадим Лозовий. У своїх вступних промовах вони наголосили на важливості конструктивної бесіди навколо актуальних питань діяльності промислових підприємств в контексті сьогочасних реформ у вітчизняній галузі енергетики.

Найближчих перспектив реформування та розвитку енергетичного ринку України, передбачених новим Законом України «Про ринок електроенергії», торкнувся у своєму виступі в.о. генерального директора АТ «Хмельницькобленерго» Олег Козачук, для більшої інформативності  скориставшись засобами слайд-презентації. Він зазначив, що відтепер, унаслідок реалізації цього Закону, тарифні умови для підприємств стануть справді сприятливими. «Це — перший реальний результат реформування галузі»,  —  сказав О. Козачук. Беззаперечним прогресом назвав він і запроваджені відповідно до Закону громадські обговорення проектів Інвестиційної програми та тарифів.

Очільник АТ «Хмельницькобленерго» закликав усіх учасників зібрання співпрацювати і взаємодіяти з енергетиками, адже «обленерго — це лише гвинтик одного великого механізму».

Наприкінці спільного розширеного засідання голова ХСПП Іван Дунець запропонував колегам прийняти за основу резолюцію, яку після внесення відповідних змін та пропозицій буде направлено у галузеві та владні інституції.

Прес-служба

Наверх