28 Кві 2016
3000

Навчалися профспілкові ватажки...

мIMG_0624Нещодавно на базі навчально-культурного центру «Побужжя» Федерації профспілок Хмельницької області відбувся дводенний семінар голів первинних профспілкових організацій ПАТ «Хмельницькобленерго». Перед профспілковими лідерами виступили з пізнавальними лекціями начальник відділу експертизи та аналізу якості медичних послуг виконавчої дирекції обласного відділення ФСС з ТВП Анатолій Крамар, доцент кафедри української мови та літератури Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії Валентина Філінюк, завідувач юридичної служби та правової освіти НКЦ «Побужжя» Андрій Яковлєв.

На численні актуальні питання щодо утримання профспілкових організацій, оздоровлення працівників ПАТ «Хмельницькобленерго» та їхніх дітей, прийдешнього прийняття у Компанії нового колективного договору відповів голова об’єднаної організації профспілки ПАТ «Хмельницькобленерго» Олександр Макаров. 

Програма дводенного семінару передбачала не лише отримання максимуму теоретичних знань, а ще й на наочне ознайомлення із роботою Старокостянтинівського РЕМ — одного з передових у Компанії. До культурної частини програми ввійшли відвідини історичних пам’яток у Самчиках та Старокостянтинові.

Як зазначила голова обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості Людмила Вільчинська, такі семінари є вельми корисними. Адже вони — своєрідна квінтесенція знань і навичок, які так необхідні місцевим профспілковим ватажкам.

Прес-служба ПАТ «Хмельницькобленерго»

Наверх