03 Січ 2019
3404

Сюжет «33 каналу» 03.01.2019

Навчально-курсовий комбінат АТ «Хмельницькобленерго»:
нові вектори розвитку

 

 

Кожен енергетик щодня наражається на небезпеку. Висока напруга, робота зі спеціальними механізмами та приладами, часто – робота на висоті кількох поверхів… Проте, вони без остраху виконують свої завдання, аби щодня у нас була електроенергія. І для цього їм, звісно, потрібні знання – не лише профільні, а й додаткові. На базі акціонерного товариства «Хмельницькобленерго» уже не перший рік діє навчально-курсовий комбінат, основними напрямками якого є підготовка персоналу з питань охорони праці, а також професійно-технічне навчання робітників.

Йдеться про машиністів автовишок та автогідропідіймачів, електромонтерів оперативно-виїзних бригад, електромонтерів з обслуговування підстанцій, електромонтерів з експлуатації розподільних мереж та з ремонту приладів обліку, контролерів, стропальників. Саме за цими спеціальностями і проводять навчання. Освітній процес тут відбувається не лише у класах, а й на практиці.

За результатами навчання всі слухачі проходять відповідну перевірку знань та мають нагоду отримати посвідчення на виконання робіт з підвищеною небезпекою. До слова, навчання проводять не лише для працівників АТ «Хмельницькобленерго», але й для усіх охочих за уже згаданими напрямами. Нині навчально-курсовий комбінат, очолюваний новим завзятим директором, відкрив для себе нові вектори розвитку. Серед іншого, відбулося суттєве оновлення матеріально-технічної бази для ще ретельнішої підготовки спеціалістів.

Також у недалекому майбутньому класи будуть обладнані відповідними стендами. А ще незабаром буде впроваджена система комп’ютерного тестування слухачів, аби зменшити навантаження на викладачів та вдосконалити теперішню систему перевірки знань.

У Товаристві переконані: здобувати нові знання та поглиблювати набуті ніколи не пізно. Адже енергетична галузь може розвиватися лише завдяки висококваліфікованим спеціалістам.

Більш детальну інформацію про навчання Ви можете отримати за адресою навчально-курсового комбінату по вул. Храновського, 11а у Хмельницькому. Або за телефонами, які бачите на екрані:

Детальна інформація за телефонами:
(067) 510-58-13 , (050) 376-77-82
(0382) 78-78-29, 78-78-33

Наверх