22 Чер 2018
3043

Не тільки розважаємось, але й навчаємось у «Джерельці»

Як повідомив Департамент цивільного захисту, пожежної безпеки та екології АТ «Хмельницькобленерго», у дитячому оздоровчому містечку «Джерельце» відбулися навчально-практичні заходи з безпеки життєдіяльності. Вихователям та вожатим проведено інструктаж. Спільно з підрозділом Ярмолинецького районного сектора ГУ ДСНС України у Хмельницькій області практично відпрацьовано дії при виникненні пожежі.

Під час навчань працівники Департаменту цивільного захисту, пожежної безпеки та екології Товариства роз’яснили персоналу та дітям, які відпочивають у таборі, основні вимоги правил пожежної безпеки, дії у випадку пожежі та інших надзвичайних ситуацій, правила поведінки на водних об’єктах.

Діти мали можливість поспілкуватися з пожежниками, побачити сучасний спецодяг, обладнання пожежної машини, пристрої для пожежогасіння, а також засвоїти правила безпечної поведінки з  вогнем. Вони з цікавістю слухали поради рятувальників щодо безпеки життєдіяльності, спостерігали за їх роботою, а всі охочі навіть змогли приміряти рятувальне спорядження.

Прес-служба

Наверх