28 Сер 2020
2089

Обмеження задля безпеки, онлайн-сервіси — для Вашого комфорту!

Шановні побутові споживачі електричної енергії!

З огляду на негативну тенденцію до зростання рівня захворюваності на COVID-19 в Україні наразі є дуже важливим обмежуватися в соціальних контактах — задля безпеки Ваших родин. 

Показники_08-09Та не менш важливою залишається енергетична безпека нашої держави, стабільність функціонування її енергосистеми. І це великою мірою залежить і від Вас, від Вашої відповідальності, сумлінності  у стосунках з енергорозподільчою компанією. 

Нагадуємо Вам, що відповідно до постанови НКРЕКП № 716 від 20.03.2020 року, «зчитані та передані дані з лічильників протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця), вважаються даними на перше число календарного місяця». Отже, за серпень побутові споживачі зобов’язані подати показники лічильників в проміжку з 30 серпня до 3 вересня серпня включно.

Нагадаємо про найбільш зручні та безпечні методи передачі показників:

Не забувайте: Ви можете допомогти передати показники батькам чи літнім родичам та сусідам. Бережіть себе та свої родини!

Відділ зв’язків з громадськістю

Наверх