Обмін досвідом

16 липня 2013 року Компанія приймала колег із ПАТ “ЕК Чернівціобленерго”, які цікавились становленням та розвитком системи управління Товариством, впровадженням процесного підходу до управління, проведенням інтегрованих аудитів та в цілому розподілом відповідальності за функціонування системи управління, навчанням персоналу.

Так, Валентина Гончарук, що працює інженером ВТВ ПАТ “ЕК Чернівціобленерго” цікавилась побудовою та розвитком системи екологічного керування на основі стандарту ДСТУ ISO 14001:2006. Спеціалісти відділу ОНС і ПБ детально розповіли про документацію системи, про перегляд екологічних аспектів, про нарахування екологічних податків та про аналізування результативності системи екологічного керування в ПАТ “Хмельницькобленерго”.

Серед гостей був керівник служби охорони праці ПАТ “ЕК Чернівціобленерго” Віктор Мельник, який в розмові із Анатолієм Журавлем отримав багато цінної інформації щодо принципів функціонування системи управління гігієною і безпекою праці Він ознайомився з методикою оцінки небезпеки та ідентифікації ризиків, загальним реєстром ризиків ПАТ “Хмельницькобленерго” та реєстрами  окремих підрозділів Товариства.

Надзвичайно важливим аспектом зустрічі стало ознайомлення із побудовою саме інтегрованої системи управління, яка охоплює напрямок управління якістю, екологічного керування та управління гігієною і безпекою праці. Фахівці відділу управління якістю розповіли про впровадження системи та її подальший розвиток, про впровадження настанови та методик, які охоплюють три системи, про принципи проведення інтегрованих аудитів, про навчання персоналу представниками з якості в підрозділах та в навчально-курсовому комбінаті ПАТ “Хмельницькобленерго”, звернули особливу увагу гостей на важливість впровадження процесного підходу в управлінні. 

Віктор Панівський – заступник уповноваженого з якості ПАТ “ЕК Чернівціобленерго” висловив вдячність за змістовну бесіду, отриманий досвід та сподівання щодо подальшої співпраці.

Окрім того, наші колеги висловили своє захоплення сервісним центром ПАТ “Хмельницькобленерго”, який ось уже 10 років є взірцем створення умов як для обслуговування споживачів так і для роботи персоналу.


 
                            Провідний інженер ВУЯ
Олена Гриневич

липень 2013р.
Наверх