08 Вер 2017
4139

Сюжет «33 каналу» 08.09.2017

ПАТ “Хмельницькобленерго” готує подарунки для своїх споживачів

У ногу з часом. Двадцять перше століття – період прогресу та інноваційних технологій. Залишатись осторонь розвитку науки і техніки не змогли й у “Хмельницькобленерго”. Вже не перший рік в компанії працює така послуга, як “Особистий кабінет”.

7 днів на тиждень, 24 години на добу. Контроль над оплатою послуг можна здійснювати в будь-який час та з будь-якого куточку світу. Достатньо лише зареєструватися у онлайн-сервісі, і ви забудете, що таке нескінченні черги.

База даних сервісу забезпечує зберігання інформації за попередні платежі, та якщо Вам все ж знадобиться паперова “платіжка” – квитанцію можна легко роздрукувати.

“Платіжка” в телефоні. Інтернет-інновації пропонують споживачам спеціальні додатки, які дозволять контролювати рахунок через мобільний пристрій. Завантажити їх можна на сайті “Хмельницькобленерго”.

Витрачайте час з користю. Якщо вам набридла комунальна макулатура, тоді така послуга саме для Вас. Щоб отримувати онлай-платіжки та подавати показники лічильника всього у кілька кліків мишкою, достатньо пройти елементарну реєстрацію.

“Хмельницькобленерго” тішить абонентів не лише сучасними інтернет-сервісами. Для онлайн-платників компанія підготувала сюрприз.

Взяти участь в розіграші зможуть споживачі, які мають особистий кабінет, через який був здійснений хоча б один платіж. Акція розпочнеться 15-го вересня та триватиме до 19-го грудня. Переможці дізнаються результати в День Святого Миколая. Тож не зволікайте та не впустіть можливості отримати приємний подарунок до Новорічних свят від ПАТ “Хмельницькобленерго”.

Наверх