05 Кві 2017
3457

ПАТ "Хмельницькобленерго" на шляху газозаміщення 05.04.2017

ПАТ «Хмельницькобленерго» на шляху газозаміщення. Нещодавно Хмельниччину із діловим візитом відвідав голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук. В рамках візиту він зустрівся з головою облдержадміністрації Олександром Корнійчуком та головою обласної ради Михайлом Загородним.

Також Сергій Савчук для жителів міста Хмельницького провів семінар на тему: «Поширення досвіду заміщення газу альтернативними видами палива та розвитку сфери відновлюваної енергетики».

Вже опісля семінару пан Сергій ознайомився із роботою котелень Хмельниччини. Голова Держагентства з енергоефективності разом із керівництвом ПАТ «Хмельницькобленерго» завітав до реконструйованого приміщення Ярмолинецького РЕМ та лікувально-оздоровчого комплексу «Яблуневий сад», що «оселився» у селі Жилинці. Саме тут він детально ознайомився з роботою котелень, що функціонують на твердому паливі, зокрема, на деревній трісці та пелетах.

Отож, ПАТ «Хмельницькобленерго» завдяки альтернативному опаленню на шляху до повної енергоефективності. І Сергій Савчук не зміг цього не відзначити.

Наверх